keurmerk

Laatste nieuws

Voorjaar
Krijgt u ook al de kriebels van al die zonnestralen. De lente doet haar intrede en we krijgen weer zin om naar buiten te gaan. De natuur kondigt het voorjaar aan. Alles zal weer gaan groeien en bloeien. Het goede nieuws over de nog steeds aantrekkende koopkracht (economie) en de mooie vooruitzichten in de bouw geven ons ook dat voorjaarsgevoel. We zijn positief gestemd. Vindman uitzendbureau zal e... Lees meer »»
Nieuwe website!
De nieuwe website van Vindman Uitzendbureau is online! Het nieuwe jaar beginnen we goed met een splinternieuwe website die ook geschikt is voor mobiel gebruik. De website heeft verschillende op maat gemaakte functies en is op maat gemaakt door Hoogma Webdesign uit Beerta... Lees meer »»
Nieuwe website!

Vindman Uitzendbureau

Vanuit onze vestiging in Nieuwe Pekela, helpen wij werkzoekenden om een passende baan te vinden en helpen wij werkgevers aan de juiste werknemers. Vindman opereert in het bemiddelen van personeel in technische branches.

Meer over Vindman

Personeel gezocht!

elektro - monteur woningbouw
Uren:40 per week
Standplaats:regio
Omschrijving:Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar monteurs ni...

Vacature bekijken

Voorjaar

Krijgt u ook al de kriebels van al die zonnestralen. De lente doet haar intrede en we krijgen weer zin om naar buiten te gaan. De natuur kondigt het voorjaar aan. Alles zal weer ga... Lees meer »»

Lees alle berichten