keurmerk

Laatste nieuws

Laatste kwartaal 2017
Waar blijft de tijd. We vliegen het jaar door. Nog even en 2018 staat voor de deur. De berichten over werkgelegenheid en economie zijn niet van de lucht. Goede vakmensen worden schaars. Vindman uitzendbureau ziet uit naar het einde van 2017 met een positieve verwachting voor 2018. Maar voor het eind hebben we nog een aantal weken te gaan. Ook dan zullen wij ons blijven inzetten voor werkgever en w... Lees meer »»
Voorjaar
Krijgt u ook al de kriebels van al die zonnestralen. De lente doet haar intrede en we krijgen weer zin om naar buiten te gaan. De natuur kondigt het voorjaar aan. Alles zal weer gaan groeien en bloeien. Het goede nieuws over de aantrekkende koopkracht (economie) en de mooie vooruitzichten in de bouw geven ons ook dat voorjaarsgevoel. Zo zal ook de economie, zij het wat voorzichtig, gaan opbloeien ... Lees meer »»
Nieuwe website!
De nieuwe website van Vindman Uitzendbureau is online! Het nieuwe jaar beginnen we goed met een splinternieuwe website die ook geschikt is voor mobiel gebruik. De website heeft verschillende op maat gemaakte functies en is op maat gemaakt door Hoogma Webdesign uit Beerta... Lees meer »»
Nieuwe website!

Vindman Uitzendbureau

Vanuit onze vestiging in Nieuwe Pekela, helpen wij werkzoekenden om een passende baan te vinden en helpen wij werkgevers aan de juiste werknemers. Vindman opereert in het bemiddelen van personeel in technische branches.

Meer over Vindman

Personeel gezocht!

elektro - monteur woningbouw
Uren:40 per week
Standplaats:regio
Omschrijving:Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar monteurs ni...

Vacature bekijken

Laatste kwartaal 2017

Waar blijft de tijd. We vliegen het jaar door. Nog even en 2018 staat voor de deur. De berichten over werkgelegenheid en economie zijn niet van de lucht. Goede vakmensen worden sch... Lees meer »»

Lees alle berichten