keurmerk

Voorjaar

Krijgt u ook al de kriebels van al die zonnestralen. De lente doet haar intrede en we krijgen weer zin om naar buiten te gaan. De natuur kondigt het voorjaar aan. Alles zal weer gaan groeien en bloeien. Het goede nieuws over de aantrekkende koopkracht (economie) en de mooie vooruitzichten in de bouw geven ons ook dat voorjaarsgevoel.
Zo zal ook de economie, zij het wat voorzichtig, gaan opbloeien en groeien. Na zeven magere jaren komen......................? We zullen het nog even moeten afwachten maar we zijn positief gestemd. Vindman uitzendbureau zal er alles aan doen om die groei te bevorderen. We hopen op een mooi voorjaar voor bedrijven,werknemers en werkgevers. En dan.........zien we uit naar een goede economisch zomer.
Meer nieuws over de arbeidsmarkt lezen? Zie de voorgaande artikelen

Vindman Uitzendbureau

Vanuit onze vestiging in Nieuwe Pekela, helpen wij werkzoekenden om een passende baan te vinden en helpen wij werkgevers aan de juiste werknemers. Vindman opereert in het bemiddelen van personeel in technische branches.

Meer over Vindman

Personeel gezocht!

elektro - monteur woningbouw
Uren:40 per week
Standplaats:regio
Omschrijving:Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar monteurs ni...

Vacature bekijken

Laatste kwartaal 2017

Waar blijft de tijd. We vliegen het jaar door. Nog even en 2018 staat voor de deur. De berichten over werkgelegenheid en economie zijn niet van de lucht. Goede vakmensen worden sch... Lees meer »»

Lees alle berichten