keurmerk

Over ons

Bij Vindman heerst een informele sfeer en kan iedereen zichzelf zijn. Dit merk je meteen bij binnenkomst want je krijgt alle aandacht. Voor de meeste mensen is het belangrijk om te kunnen werken in een leuke en afwisselende baan. Het is fijn om je te kunnen ontwikkelen op jouw vakgebied en om daarin door te groeien. Je zoekt de uitdaging van het steeds weer grenzen verleggen.

Soms is het niet eenvoudig om een baan te vinden die bij jou past!!
Wij willen bij deze zoektocht helpen en proberen de juiste match te maken tussen werknemer en werkgever. Wij vinden een prettige samenwerking met beide partijen erg belangrijk, waarbij geluisterd wordt naar de wensen van jou als werkzoekende en de opdrachtgever als werkgever. Wij hanteren de CAO voor Uitzendkrachten en de daarin opgenomen arbeidsvoorwaarden.

Dus aarzel niet en neem contact met ons op!!

Kenteq erkend detacheringsbedrijf Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur, telefoonnummer 0597-615229.
Telefonisch zijn wij ook 's avonds en in het weekend bereikbaar op telefoonnummer 06-20408210.

Vindman Uitzendbureau

Vanuit onze vestiging in Nieuwe Pekela, helpen wij werkzoekenden om een passende baan te vinden en helpen wij werkgevers aan de juiste werknemers. Vindman opereert in het bemiddelen van personeel in technische branches.

Meer over Vindman

Personeel gezocht!

elektro - monteur woningbouw
Uren:40 per week
Standplaats:regio
Omschrijving:Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar monteurs ni...

Vacature bekijken

Voorjaar

Krijgt u ook al de kriebels van al die zonnestralen. De lente doet haar intrede en we krijgen weer zin om naar buiten te gaan. De natuur kondigt het voorjaar aan. Alles zal weer ga... Lees meer »»

Lees alle berichten