keurmerk

Vindman voor werkgevers

Soms is het voor werkgevers moeilijk om vacatures in te vullen. Er dienen zich projecten aan en u heeft onvoldoende eigen personeel om deze opdracht goed te kunnen uitvoeren. Dat is een groot probleem en toch wilt u de opdrachtgever graag van dienst zijn.

Als een dergelijk probleem zich voordoet, kunt u zich wenden tot Vindman Uitzendbureau. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door voor u de juiste mensen te vinden. Vindman is een relatief jong uitzendbureau, maar levert kwalitatief goed personeel. Wij kunnen personeel aan u uitlenen voor een kortere of langere periode. U kunt dan tijdelijk meer personeel inzetten voor bijvoorbeeld:

  • een project
  • speciale werkpieken
  • ziekte van uw eigen personeel
  • vakanties van uw eigen personeel

De voordelen voor u zijn:

  • op uitleenbasis extra mensen inzetbaar
  • geen administratieve rompslomp voor u
  • relatief lage tarieven

Gedurende de inleenperiode zullen wij regelmatig contact met u en de uitzendkracht onderhouden, zodat voor beide partijen alles naar tevredenheid is.

 

Hoe schrijf ik me als werkgever in?

 

Wanneer u op zoek bent naar tijdelijk personeel, kunt u heel simpel het aanvraagformulier invullen. Wij zullen na ontvangst contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.
Kenteq erkend detacheringsbedrijf
Ook kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons leggen door te bellen met 0597-615229 / 06-20408210 of door een mail te sturen naar info@vindman.nl.

 

Vindman Uitzendbureau

Vanuit onze vestiging in Nieuwe Pekela, helpen wij werkzoekenden om een passende baan te vinden en helpen wij werkgevers aan de juiste werknemers. Vindman opereert in het bemiddelen van personeel in technische branches.

Meer over Vindman

Personeel gezocht!

Elektricien woningbouw
Uren:40 per week
Standplaats:regio Noord
Omschrijving:Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar monteurs ni...

Vacature bekijken

Het jaar 2021

Het jaar 2021 is begonnen. We kunnen niet in de toekomst kijken maar we kunnen wel verwachten en hopen op iets moois. Hopelijk wordt de corona verbannen uit ons leven. Er gaat heel... Lees meer »»

Lees alle berichten